Hotel Arena Inn

arena in el gouna 300x225 - Hotel Arena InnHotel Arena Inn är vida känt för sitt stora poolområde med en härlig utsikt över lagunen och stranden. Hotellet är byggt i egyptisk stil inspirerat av Venedig, här är det skönt att bara ligga och njuta av en kall drink vid poolkanten. Dessutom har hotellet helt egna dykfaciliteter för dig som är intresserad av det.

Arena Inn har sin huvudrestaurang och bar vid stranden med utsikt över lagunen, de serverar fina bufféer till både frukost, lunch och middag. Är du sugen på lite snacks eller drinkar så finns det i poolbaren. Det eftermiddagsöppna Oriental Corner erbjuder sina gäster att smaka på närproducerat kaffa, te och vattenpipa, här kan man även spela sällskapsspel.

Översikt:

Hotel Arena Inn ligger nära El Gouna-stranden och erbjuder följande; Privat strand, hälsoklubb, utomhuspool, bastu, gym, Internet till en extra kostnad, två restauranger och bar/lounge. Personal kan ordna limousine- och taxitjänst samt utflyktsassistans. Dessutom har dem en barnpool och present och tidningskiosker. Luftkonditionering, hårtork, värdeskåp och städning erbjuds.

Priser:

Priserna för de olika rummen varierar över året. Bra erbjudanden publiceras dock löpande på Booking.com.