Hotel Sultan Bey Resort

Denna hotellanläggning ligger i en vacker tropisk trädgård, här förenas en avslappnad atmosfär och personlig service med prisvärdhet. Från hotellet har man en härlig utsikt över de vackra lagunerna i El Gouna. Hotellet ligger mycket centralt men är ändå lugnt och rofyllt att vistas på, något många gäster förvånats över är stillheten och lugnet som trots läget råder på anläggningen. Alla rum är utrustade med kvalitetslinne, dock är möblerna lite slitna och man kan se att de är väl använda men det är absolut inte ofräscht.

En härlig upplevelse du kan få här är att sitta på en stol i en av de små pittoreska trädgårdarna och verkligen koppla av, eller ta ett dopp i poolen. De har även ett helt okej utbud av vattensporter och en egen pendelbåt till vackra Zeytouna (gratis för hotellgäster).

Översikt:

Hotel Sultan Bey Resort hittar du följande; Restaurang, bar, terrass, trädgård, rökfria rum, värdeskåp, bagageförvaring, butiker och luftkonditionering. Bastu, gym, SPA, lekplats, biljard, bordtennis, dart, bibliotek och utomhuspool, Internet finns tillgängligt för en extra kostnad.

Priser:

Detta prisvärda hotell annonserar ut bra erbjudanden via Booking.com.