Sheraton Miramar Resort El Gouna

Detta är en femstjärnig semesteranläggning i El Gouna, de erbjuder bland annat en utomhuspool en privat strand och massage på rummet. Alla rummen på hotellet är luftkonditionerade och har en härlig utsikt över poolen, lagunen eller havet från sin balkong eller terrass.

Hotell Sheraton är byggt i arabisk och egyptisk stil med rymliga rum i en rofylld miljö, den här otroligt lyxiga semesteranläggningen är uppbyggd på hela 9 stycken öar som är sammanlänkade med trädgårdsstigar och broar. Parkeringen till hotellet är kostnadsfri och Golfbanan ligger på gångavstånd från hotellet. Perfekt för dig som vill ha en lyxig semester med golf helt enkelt. Dessutom kan man här utöva vattensporter av olika slag och utnyttja det välutrustade, fräscha gymmet. På Sheraton Miramar Resort finns det inte mindre än åtta stycken restauranger. Går ni till Oriental 1001 blir ni serverade både regionala och internationella rätter tillsammans med en vacker utsikt över stranden. Vill du hellre ha Italienskt ska du gå till La Piscina.Booking.com

Översikt:

Sheraton Miramar Resort hittar du följande faciliteter; Privat strand, egen hamn, hälsoklubb, utomhuspool, ångbastu och ångrum. Restauranger, bar/lounge, poolbar, barnpool, barnklubb och gym. Värdeförvaringsskåp, badkar, skrivbord på rummet, städning och spjälsängar finns att tillgå.

Priser:

Priserna skiljer sig åt mellan årets olika säsonger. På Booking.com hittar du alltid de bästa erbjudandena.