Restaurangtips

Upstairs

Den absolut finaste och mest prisvärda restaurangen i El Gouna ligger i Downtown och heter Upstairs. Restaurangen ligger en trappa upp något dolt i El Gounas Downtown, kan vara lite svår att hitta men är väl värt besväret. Här kan du avnjuta en fantastisk trerätters middag i en härlig och lyxig atmosfär till helt resonabla priser. Det är väldigt mycket billigare än vad du får betala för samma mat hemma i Sverige men precis lika bra kvalitet. Missa absolut inte den underbara chokladfontänen till efterätt.

Garo’s

En liten men mysig restaurang i Downtown El Gouna där du kan äta riktigt god Libanesisk mat för en liten peng. Tyvärr så har restaurangen inte så många sittplatser inne och bara en liten uteservering men det är perfekt för lunch och att ta med sig mat till stranden. Deras absolut bästa rätt är Veal Piccata with Mushrooms (en slags köttstroganoff av kalv), men det finns massor att välja på och något för alla magar.

veal piccata 300x151 - Restaurangtips

Veal Piccata på Garo’s

Tamr Henna

Om du gillar pannkakor och vill prova på något nytt som verkligen är en egyptisk specialitet så ska du bege dig till denna restaurang på torget. Deras pannkakor liknar nästan mer pizza än något annat men dem är riktigt goda.

Bella Italia

Trots det något fåniga namnet så är det här en väldigt bra pizzeria som ligger i marinan i El Gouna. Här kan man till och med beställa en hel meter pizza om man vill, ett härligt sätt att dela en måltid på. Restaurangen har ett fint läge i båthamnen och pizzorna är väldigt goda.